Hotel ISTION CLUB 5* Nea Potidea

 

 

Hotel ISTION CLUB 5* Nea Potidea www.istionclub.gr
Položaj hotela: Pored Nea Potidee (oko 4 km), uz samu peščanu plažu, u lepom mediteranskom vrtu, smestio se odličan, klub hotel Istion.
Sadržaj hotela/sobe: Pored soba smeštenih u malim elegantnim zgradama u prizemlju ili na spratu, Istionom dominira veliki otvoreni, delom natkriveni i dečji bazen, SPA centar (za goste koji koriste polupansion ulaz u centar se naplaćuje i uključuje korišćenje jacuzzi-ja, hamama, saune, teretane, dok svi gosti posebno plaćaju tretmane i masaže), okruženi restoranima i barovima, veliki lobi sa piano barom i velikim plazma televizorom, dečje igralište, mini klub za decu (od 4 do 12 g.), veliki parking, uslove za bavljenje sportovima na vodi (uz doplatu na licu mesta), teren za tenis (uz doplatu za goste koji koriste polupansion), organizovanu animaciju... Hotelska plaža je lepa, manja i uređena, do koje se, od platoa sa bazenom i ležaljkama, silazi sa nekoliko stepenika. Usled vremenskih prilika, veličina plaže se menja, kao i ulaz u vodu (pesak, šljunak, trava...). Hotel ima i besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. Sobe su prostrane, svetle, veoma luksuzne, imaju terasu, kupatilo sa fenom, mali frižider (za rezervacije na bazi polupansiona) ili mini bar (za rezervacije na bazi all inclusive - sve uključeno), krevetac (na upit, bez doplate), centralna klima koja radi u periodu jun-septembar, telefon, radio, SAT TV i sef (uz doplatu za rezervacije na bazi polupansiona). Sve sobe i suite imaju pogled na baštu hotela. Standardne sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja i sofa). Family suite su veličine cca 45 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja) i dnevnog boravka (sofa).
Usluga: u hotelu Istion je po izboru, polupansion ili sve uključeno - buffet servis (samoposluživanje).

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.