Hotel POMEGRANTE WELLNESS SPA HOTEL 5* Nea Poidea

 

 

Hotel POMEGRANTE WELLNESS SPA HOTEL 5* Nea Poidea www. pomegranatespahotel.com
Položaj hotela: Hotel Pomegranate Spa (ex. Portes Palace) je kompletno renoviran 2012. godine. Nalazi se na ulasku u Nea Potideu (oko 1.5 km pre Potideje), pre kanala, uz samu morsku obalu i iz hotela se pruža predivan pogled na oba zaliva.
Sadržaj hotela/sobe: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, bar na bazenu, centralni bar, bar na plaži (jun-septembar), restoran (potpuno redizajniran i rekonstruisan centralni restoran sa otvorenom kuhinjom), otvoreni bazen, stoni tenis (besplatno), odbojka na plaži (besplatno), teniski teren sa čvrstom podlogom (uz doplatu na recepciji), animacioni programi, noćni klub, igralište za decu, dečji bazen, parking, SPA centar (uz doplatu na recepciji), fitnes centar (uz doplatu na licu mesta), TV sala, menjačnica, mini market, Wi-Fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), sportovi na vodi, rent a car... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe su moderno opremljene i imaju: kupatilo sa fenom, klimatizaciju, SAT TV, frižider, telefon, sef (besplatno), DVD, krevetac (na upit, bez doplate), balkon/terasa. Elegant sobe su veličine cca 25 kvm, imaju pogled na baštu ili bočni pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili široki "francuski“ ležaj i sofa). Sobe sa pogledom na baštu se nalaze u prizemlju ili na nižim spratovima, a sobe sa (bočnim) pogledom na more se nalaze na višim spratovima hotela. Junior suite su veličine cca 45 kvm i namenjene su za 2-4 osobe, kombinovana dnevno spavaća soba (2 standardna ležaja ili široki "francuski“ ležaj i 2 fotelje na rasklapanje). Suite su veličine cca 50 kvm i namenjene su za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili široki "francuski“ ležaj) i dnevne sobe (2 fotelje na rasklapanje).
Usluga: usluga u hotelu je polupansion - buffet servis (samoposluživanje).
Napomena: Prilikom prijave u hotelu, potrebno je kreditnom karticom ili gotovinom uplatiti tzv. sigurnosti depozit u iznosu od 300 eura.

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.