Hotel PORTES BEACH 4* Nea Potidea

 

 

Hotel PORTES BEACH 4* Nea Potidea www.portesbeach.com
Položaj hotela: Na svega nekoliko kilometara pre Nea Potideje, uz samu peščano-šljunkovitu plažu, među maslinama, u lepom mediteranskom vrtu, našao je svoje mesto odličan hotel Portes Beach.
Sadržaj hotela/sobe: Portes Beach ima veliki otvoreni i dečji bazen, više restorana i barova, dečje igralište, mini klub za decu, mini market, diskoteku, saunu (uz doplatu na recepciji), teretanu (bez doplate), salu za igranje karata i društvenih igara, teren za tenis (uz doplatu na recepciji), TV salu, veliki parking, kombi prevoz do letovališta, uslove za bavljenje sportovima na vodi (uz doplatu na recepciji), organizovanu animaciju, peščano - šljunkovitu plažu sa prirodnom hladovinom... Hotel ima i besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit. Sobe su smeštene u nekoliko zgrada i sve su prostrane, svetle, imaju terasu, kupatilo sa fenom, mali frižider, klimatizaciju, wi-fi Internet (bez doplate), krevetac (na upit, bez doplate), telefon, TV i sef (uz doplatu na recepciji). Standardne sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili široki "francuski“ i sofa). Određeni broj soba u prizemlju ima terasu do 50cm ispod nivoa bašte, pa se zbog toga prodaju po nižoj ceni - promo sobe i te sobe nisu renovirane.
Usluga: u hotelu Portes Beach je po izboru, polupansion ili sve uključeno - buffet servis (samoposluživanje).

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.