Hotel Poseidon Palace 4* - Leptokaria

 

POSEIDON PALACE 4* - Leptokaria : www.poseidonpalace.gr 

 

Poseidon Palace je izgradjen na 65.000m2 zelene površine, na plaži Leptokaria, u blizini planine Olimp, i kombinuje fantastični pogled na ""Planinu Bogova”. Hotelski kompleks se sastoji iz 7 odvojenih dvospratnih zgrada, sa 500 kreveta, lepim, luksuznim sobama za svačiji ukus i džep. Idealan za porodice, grupe prijatelja i parove koji žele da se odmore ili uživaju, u mirnoj, prirodnoj sredini, a da u isto vreme mogu da izaberu neku od atraktivnih ekskurzija do Meteora ili Soluna.

Položaj hotela: : Hotel se nalazi na samoj plaži, 2 km od Leptokarije.

Hotelski sadržaj: teretanu, animaciju, teniske terene, kongresnu salu, odbojku, mini golf, dečje igralište, mini klub, disko, parking, prodavnicu nakita, mini market, malu crkvu, aerobik, iznajmljivanje bicikala, škola ronjenja, surfovanje, skijanje na vodi, pecanje, kanu, banana, recepcija, wireless internet & laptopove, servis za pranje veša, čuvanje prtljaga, iznajmljivanje automobila, taksi na zahtev, mini bus (dva puta dnevno), restoran, taverna, glavni bar, bar kraj bazena, olimpijski bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, peškiri za plažu (uz depozit)...

Sobe: Sve sobe su uređene lepim i funkcionalnim nameštajem, elegantnom dekoracijom sa terasama koje gledaju na more ili na planinu Olimp. Sve sobe su opremljene telefonom, klima uređajem, SAT TV, sefom, terasom, mini barom, kadom ili tušem, fenom za kosu i kozmetičkim proizvodima u kupatilu. Standardna soba - oko 20 m2, komforne sobe, sa pogledom na more ili vrt. Predviđene za 2-4 osobe, 2 standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.