Hotel ATHENA PALLAS VILLAGE 5* Akti Elias

 

 

Hotel ATHENA PALLAS VILLAGE 5* Akti Elias www.athena-pallas.gr
Položaj hotela: Renoviran (2006. g.) i sa dogradjenim novim, izuzetno luksuznim delom sa mezonetama, hotel u tradicionalnom, etno stilu, nalazi se na oko deset kilometara pre Neos Marmarasa, okružen borovom šumom, na samoj obali. Ima peščano - šljunkovitu, malu (usku) plažu koja je obasjana suncem od ranih prepodnevnih sati, pa do zalaska sunca, iza poluostrva Kasandra. Veličina plaže ispred vile je veoma promenljiva i može biti širine od pet do deset metara.
Sadržaj hotela/sobe: Athena Pallas raspolaže sa 175 soba, ima recepciju, tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, nekoliko dečjih, igralište i klub za decu, novoizgradjeni SPA (hamam, jacuzzi... - uz doplatu na recepciji), dva restorana, šest barova, Internet "corner" (uz doplatu na recepciji), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na recepciji), prodavnicu, crkvicu, parking, sefove na recepciji, kongresnu salu, kombi prevoz do Neos Marmarasa i Nikitija, kao i niz sadržaja za zabavu i animaciju (etno muzej, teretanu, stoni tenis, bilijar, terene za tenis i odbojku, mini golf, sobu sa igricama, kuglanu - uz doplatu na recepciji). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za bazen se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Svi tipovi smeštaja imaju klimu, telefon, radio, SAT TV, mini bar, krevetac (na upit, uz doplatu recepciji), terasu i kupatilo sa fenom. Standardne sobe su veličine cca 21 kvm i namenjene su za 2-3 osobe ("francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe (renovirane 2015. godine) su veličine cca 28 kvm i namenjene su za 2-4 osobe ("francuski" ležaj i 1 ili 2 sofe). Family suite su veličine cca 52 kvm, namenjeni su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj") i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje). Family suite imaju 2 klima uredjaja, 2 TV-a i 2 kupatila. Mezonete se nalaze u izdvojenom delu hotela (izgradjen 2006. godine). Sve su u opremljene u tradicionalnom-etno stilu, veličine su cca 75 kvm i namenjene su za 2-5 osoba. Sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj), dnevnog boravka sa kaminom (sofa) i galerije (2 standardna ležaja). Imaju 2 TV-a (u spavaćoj sobi i dnevnom boravku), sef i wi-fi Internet (uz doplatu na recepciji). Sve mezonete imaju natkrivenu verandu sa garniturom za sedenje i privatni parking. Nalaze se kod bazena koji mogu da koriste samo gosti smešteni u mezonetama. Od dodatnih usluga, postoji mogućnost serviranja doručka u sobama, kao i besplatna večera u taverni "Aegean Flavours".
Usluga: polupansion - doručak, večera - buffet servis (samoposluživanje) ili all inclusive - sve uključeno (doručak, ručak, večera - buffet servis - samoposluživanje).

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.