Hotel BLUE DOLPHIN 4* Metamorfossi

 

Hotel BLUE DOLPHIN 4* Metamorfossi www.bluedolphinhotel.eu
Položaj hotela: Odličan porodični hotel Blue Dolphin smešten je dva kilometra pre Metarmofosisa, oko 70 metara od plaže od koje ga deli lokalni put. Ušuškani bungalovi mediteranskim zelenilom i alejama cveća, u borovoj hladovini, predstavljaju pravi mali raj za decu i one željne opuštenog i mirnog odmora.
Sadržaj hotela/sobe: Hotel se sastoji 171 sobu,ima veliki bazen sa barom, dečji bazen, klub i igralište, restoran, lobi sa barom, Spa centar (ulaz u centar se naplaćuje i uključuje korišćenje đakuzija, hamama, saune, teretane, dok se posebno plaćaju tretmani i masaže), Internet "corner" (uz doplatu na recepciji), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), mini market, terene za tenis, košarku, odbojku, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking... U hotelu se organizuje i animacija za decu i odrasle. Suncobrani i ležaljke oko bazena su na raspolaganju uz naručeno piće u baru, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se plaćaju. Sve sobe su lepo i moderno dizajnirane, imaju kupatilo, fen, sef, telefon, krevetac (na upit, bez doplate), terasu, wi-fi Internet (besplatno), mali frižider, klima uređaj, SAT TV. Standardne sobe su veličine cca 18 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj" i pomoćni ležaj). Određeni broj soba (manje od standardnih, namenjene za 2 osobe) se prodaju po promotivnoj ceni - promo sobe. Superior sobe su veličine su cca 25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj" i sofa). Porodične sobe (family room) se nalaze u prizemlju, veličine su cca 30 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i 1 ili 2 sofe). Suite (novi tip smeštaja, od 2015. godine) imaju pogled na more i veličine su cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj") i dnevnog boravka (sofa), odvojenog kliznim (staklenim) vratima.
Usluga polupansion - doručak, večera - buffet servis (samoposluživanje).

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.