Hotel ELEA VILLAGE 3* Akti Elias

 

 

Hotel ELEA VILLAGE 3* Akti Elias www.eleavillage.com
Položaj hotela: Elea Village je skroman, hotel starijeg datuma i smešten je pored obale, između dve peščano-šljunkovite plaže (koje nisu hotelski organizovane) udaljene oko stopedeset i oko dvesta metara od ulaza. Okružen zelenilom, smestio se u najlepšem delu Sitonije, na svega oko devet kilometara pre Neos Marmarasa. Sadržaj hotela/sobe: U lepom mediteranskom vrtu prepunom maslina, nalazi se centralna - glavna zgrada i nekoliko manjih sa sobama, a u kompleksu se nalazi recepcija, menjačnica, restoran, bazen, bar kod bazena, teren za tenis (uz doplatu na recepciji), stoni tenis, TV sala, parking, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana (uz doplatu na recepciji)... Wifi internet u javnim delovima hotela se doplaćuje na recepciji. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sobe imaju kupatilo sa fenom, terasu, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu na recepciji), SAT TV, klima uređaj i telefon. Standardne sobe su namenjene za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski ležaj" i pomoćni ležaj). Superior sobe su prostranije od standardnih i namenjene su za 2-4 osobe (3 standardna ležaja i pomoćni ležaj ili "francuski" i standardni ležaj i pomoćni ležaj). Family apartmani su namenjeni za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (u jednoj se nalaze 2 standardna ležaja, a u drugoj "francuski" ležaj).
Usluga: polupansion - doručak, večera - buffet servis (samoposluživanje) ili all inclusive - sve uključeno (doručak, ručak, večera - buffet servis - samoposluživanje).

 

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.