Hotel Akteon ★★★

 

Hotel se nalazi na samoj plaži u centru mesta Tolo.
Položaj hotela: hotel se nalazi peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju, set (dve ležaljke i suncobran od 6-8 evra).
Hotelski sadržaj: hotel ima recepciju sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji (uz doplatu), wi-fi (besplatno) u lobby-ju.
Sobe: klima uređaj, TV, telefon, frižider, fen, podne pločice, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.
Usluga: doručak ili polupansion - doručak buffet servis (samoposluživanje), večera u obližnjem restoranu na plaži.
Napomena: odlična lokacija.

 

JELOVNIK – VEČERA ZA GOSTE HOTELA AKTEON U RESTORANU NA SAMOJ PLAŽI
1. dan - sarmice od vinove loze / piletina iz rerne / salata od paradajza / voće
2. dan - supa / svinjetina u sosu od limuna / mix zelenih salata / voće
3. dan - grilovano povrće / riba u marinadi / salata od cvekle / kolači
4. dan - grašak / pasta na grčki način / kupus salata / voće
5. dan - pita sa sirom / ćufte na grčki način / salata / kolači
6. dan - punjeni paradajz / suvlaki / tzatziki / grčka salata / voće
7. dan - pasulj / musaka / zelena salata / sladoled ili kolači
8. dan - pita od sira / piletina u paradajz sosu sa testeninom / kupus salata / voće
9. dan - supa / riba iz rerne / salata / voće
10. dan - pečeni krompir / janjeće pečenje ili govedina u crvenom sosu / salata / voće

www.bikakis.gr

11 dana (10 noćenja)

avionom-autobusom

 

10% popust na smeštaj, 10% popust na prevoz za rezervacije do 01.marta 2018.

 

CENA PO OSOBI: 3.990 rsd (dete 2-12g - 2.990 rsd)

+ CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR + CENA PREVOZA (AVION/BUS) U TABELI U EUR

hotel/kategorija

usluga

JUN

10

JUN

20

JUN

30

JUL

10

JUL

20

JUL

30

AVG

9

AVG

19

AVG

29

SEP

8

broj noćenja

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

      TOLO - HOTELI   CENE PO OSOBI U EUR

AKTEON

Hotel na plaži

2* BB

standardna  soba

199

219

239

259

269

269

269

259

219

199

III odrasla osoba

149

149

149

149

149

149

149

149

149

149

I dete 0-2g.

besplatno

doplata po osobi i po danu

večera - 8€, služi se u restoranu na plaži

DOPLATA ZA PREVOZ - AVIONOM / AUTOBUSOM

                     PREVOZ - AVIONOM

140 eur     dete do 2g - besplatno

PREVOZ - AUTOBUSOM

          85 eur   dete do 2g - besplatno

     

HOTELSKE SKRAČENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba - dva standardna ležaja + pomočni ležaj.  BB - bed&breakfast (noćenje i doručak - samoposluživanje). HB - halfboard (polupansion): doručak - samoposluživanje, večera u restoranu sa određenim dnevnim menijem. SV - sea view (pogled na more). SSV – side sea view (bočni pogled na more).

DINARSKI DEO ARANŽMANAplaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA:  cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.

CENA AVIO/BUS PREVOZA:  cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

SPECIJALAN AGENCIJSKI POPUST ZA RANE REZERVACIJE DO 01.03.2018: Odobravamo popust od 10% na smeštaj i popust od 10% na prevoz.

AVIO PREVOZ (poseban čarter let)  BEOGRAD ATINA BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJADan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje iz Atine prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:  

 • avio - čarter let na relaciji Beograd - Atina - Beograd
 • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:  

 • aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 50,70€ (aerodrom Beograd - 16,72€, aerodrom Atina - 33€, RF taksa - 0.98€). YQ taksu - 10€ (doplata za gorivo). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god. Takse se plaćaju u agenciji.
 • troškove transfera aerodrom - hotel - aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Transfer traje oko 120 minuta.
 • turističku taksu - 0,5€ dnevno za htl 2*, plaća se po sobi. Plaćanje na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Doplata za dodatni prevoz - transfer do/od aerodroma, po osobi: Novi Sad i Zrenjanin - 2.600 rsd. Subotica - 3.600 rsd.  

Popust za decu od 2-12g. - 50%. Transferi započinju 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

BUS PREVOZ - AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio)  BEOGRAD TOLO BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa u 15:00h iz Beograda.  Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela, povratak iz Tola je oko 15:00h. 13.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim satima. Kraj usluga.

CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:                                                                                                       

 • autobuski prevoz na relaciji Beograd - Tolo - Beograd sa pratiocem grupe
 • izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
 • servis vodiča/pratioca, predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:  

 • turističku taksu - 0,5€ dnevno za htl 2*, plaća se po sobi. Plaćanje na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Doplata za bus polaske iz drugih mesta, za odlazak i povratak, po osobi: Novi Sad i Zrenjanin - 2.600 rsd. Subotica - 3.600 rsd.  

Popust za decu od 2-12g. - 50%. Vreme i mesto polaska je određeno za svaki grad i započinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.       

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:  Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018., plaćanjem Visa, Mastercard,

Maestro i Dina platnim karticama.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka u hotelima do 10:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
 • Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima nisu dozvoljene.
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
 • Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
 • Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika (autobuski prevoz), 80% popunjenosti prevoznog sredstva (avio čarter prevoz).
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
 • Cenovnik br.2./01.01.2018.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.