BERNAT II 4* Calella – Kosta Brava

 

BERNAT II 4* Calella – Kosta Brava www.hotelbernatcalella.com
Položaj hotela: ovaj elegantni hotel na dobroj lokaciji, u rezidencijalnoj zoni, nalazi se na 100m udaljenosti od prelepe prirodne plaže Kalelje. U blizini hotela je shoping zona kao i železnička stanica koja ga povezuje sa Barselonom do koje se može stići za 1 sat vožnje. Bernat II je hotel dizajniran specijalno za porodicni odmor I relaksaciju. Svojim idiličnim izgledom sa belim balkonima, kao i ljubaznom uslugom obezbeđuje potpuni odmor i udobnost.
Hotelski sadržaj: otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, SPA i Wellness centar (uz doplatu) u kojem je moguće koristiti hidromasažne bazene, saunu, tursko kupatilo, masažu, terapije sa čokoladom i vinom, kozmeticke tretmane, bar, besplatan wi-fi internet (na nivou hotela), zatvoreni parking, jedan od najboljih restorana u regiji, bar na plaži Bahari Club koji koristi sa susednim hotelom Kaktus Playa u kojem se služe pića i užine i organizuju noćne zabave(gosti ova dva hotela imaju popuste na sve usluge ukljucujuci popust na suncobrane i ležaljke).
Sobe: hotel ima 137 standardnih moderno i potpuno opremljenih soba koje sadrže klima uređaj , LCD TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), besplatan wi-fi internet, fen, kupatilo i balkon. Hotel raspolaže sobama sa pogledom na ulicu i pogledom na bazen.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta mediteranske kuhinje.

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.