GUITART CENTRAL PARK AQUA RESORT 3* LLORET DE MAR

 

GUITART CENTRAL PARK AQUA RESORT 3* LLORET DE MAR www.guitarthotels.com
Položaj hotela: hotel je iz poznatog lanca sadržajnih Guitart hotela, obogaćen SPA sadržajima. Okružen je mirnim ulicama u središnjem delu Ljoret De Mara, udaljen je oko 300m od dela grada poznatog po četvrtima sa atraktivnim večernjim i noćnim provodom, diskotekama, raznovrsnima restoranima, muzičkim kafeima, barovima i drugim mestima za celodnevnu zabavu. Okružen je brojnim prodavnicama, šoping centrima i restoranima. Od gradske plaže je udaljen oko 400m, a od posebno uređene i poznate Fenals plaže oko 250m do koje se stiže najkraćim putem, stepenicama koje prolaze kroz kompekls Guitart hotela. Gosti hotela imaju specijalan pristup kazinu Gran Casino Costa Brava koji je u vlasništvu ovog poznatog hotelskog lanca.
Hotelski sadržaji: Ovaj veliki resort ima četiri zgrade okruženih terasama i vrtovima. Hotel poseduje recepciju, hotelski lobi sa barom i TV salonom. Hotel Central Park ima razne barove Habarenas, Salsa Cafe bar, Salsa Pool bar, Yatch club i sezonske restorane u kojima se služe jela mediteranske, lokalne i internacionalne kuhinje i pansionski obroci Mediterano, Havana, Costa Brava i Petit Gril. Tri otvorena bazena na sunčanoj terasi sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, dečji bazen, zatvoreni bazen, aqua park, igraonica za decu, dečji mini klub, dadilja (uz doplatu), ambulanta, spa centar sa tretmanima i masažom (uz doplatu). U okviru Spa centra nalazi se i zatvoreni bazen sa toplom vodom (uz doplatu).Teniski teren, sef boksovi na recepciji, lift, parking (uz doplatu). U večernjim časovima za goste se organizuje zabavni i animatorski program. Wi-fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan.
Sobe: Economic soba 3*- zgrada hotela ima pet spratova i 250 standardnih ekonomičnih soba. Sobe poseduju: centarlizovani klima uređaj, TV sa satelitskim programom, wi-fi internet (uz doplatu), kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion – doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).

 

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.