Atina

feb-apr crtica 6d/3n crtica Icon bus crtica od 135 €

PIREJ - GLIFADA - KORINT - EPIDAURUS - NAFPLION - MIKENA
6 dana (3 noćenja) - autobusom
Termini: 14. Februar i 27. April 2018.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan BEOGRAD...
Polazak autobusa iz Beograda u 19.00h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre puta). Vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora…
2.dan ...ATINA
Dolazak u Atinu. Smeštaj u hotel i slobodno vreme za odmor. Nakon kraćeg odmora, zajednički odlazak pešice ili metroom do dela Atine u podnožju Akropolja: Anafiotika - jedinstveno, skriveno naselje sa tipičnom kikladskom arhitekturom, Plaka i Monastiraki - jedno od najboljih mesta za opuštanje i uživanje u mnogobrojnim kafićima i restoranima, kao i u prodavnicama odeće, obuće, tradicinalnih začina, antikvarnicama… Individualni povratak u hotel. Noćenje.
3.dan ATINA - PIREJ - GLIFADA - ATINA
Doručak. Nakon doručka odlazak na panoramsko razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča: trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Hadrijanova vrata, Zevsov hram, stari Olimpijski stadion, Predsednička palata i prisustvovanje smeni predsedničke straže - Evzoni, panorama Akropolja i stare Agore, fakultativni obilazak drevnog Akropolja - hram boginje Atine Partenon, Propileji i Erehtejon. Nakon toga polazak za Pirej i Glifadu, slobodno vreme za šoping i ručak u nekom od restorana duž obale. Povratak u Atinu u popodnevnim satima. Uveče fakultativni odlazak u neku od taverni na Plaki uz muzičko-folklorni program i večeru. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4.dan ATINA - ARGOLIDA (KORINT - EPIDAURUS - NAFPLION - MIKENA) - ATINA
Doručak. Nakon doručka, slobodan dan ili fakultativni celodnevni izlet na Argolidu (Peloponez) sa obilaskom Korintskog kanala, prelazak mostom sa Atike na Peloponez, prolazak pored Tirinsa i obilazak Epidaurusa - čuveno antičko pozorište, zatim odlazak do Nafpliona-stare grčke prestonice i obilazak ostataka “zlatne” Agamemnonove Mikene sa Lavljom kapijom, kraljevskim grobovima i tzv. Atrejevom riznicom. Povratak u Atinu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno veče. Noćenje.
5.dan ATINA…
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela oko 10.00h i slobodno vreme za šetnju i šoping. U 18.00h polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama radi odmora.
6.dan ...BEOGRAD
Dolazak u Beograd oko podneva. Kraj putovanja.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U €

TERMIN PUTOVANJA

USLUGA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

*PROMO CENA

14.02 - 19.02.2018.

3ND

HOTEL 3*

155€

135€

27.04 - 02.05.2018.

3ND

HOTEL 3*

175€

155€

*Promo cena važi za ograničen broj mesta (do popune kapaciteta)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
 • smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u Atini na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak - buffet (samoposluživanje)
 • razgledanje gradova prema programu sa stručnim vodičem
 • vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • gradsku komunalnu taksu - oko 1€ po osobi/noć
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • individualne troškove putnika
 • fakultativne izlete, ulaznice za lokalitete navedene u programu
 • doplatu za jednokrevetnu sobu - 50€.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika):

 • Akropolj (sa ulaznicom i vodičem) - 25€ (za polazak 27.04. cena izleta je 30€)
 • Grčko veče - 35€
 • Argolida sa ulaznicama - 45€.

 

 

 

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnom:

Hotel Achillion 3*, hotel Iniohos 3*, hotel Marina 3* ili sličan

Hotel Achillion 3*www.achillionhotel.com

Lokacija: Hotel se nalazi na samo nekolimo minuta hoda od trga Omonia i istoimene metro stanice odakle metro linija saobraća do ostalih delova Atine. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od brojnih znamenitosti Atine: Arheološkog muzeja, Akropolja, trga Sintagama, boemske četvrti Plaka i čuvenog Monastirakija. U sklopu hotela se nalazi bar, restoran, recepcija i wifi internet. Hotel ima 63 sobe. Sve sobe su opremljene kuptilom fenom za kosu, direktnom telefonskom linijom, SAT TV, frižiderom. Usluga: noćenje sa doručkom - buffet (samoposluživanje).

Hotel Iniohos 3* www.iniohoshotel.gr

Lokacija: Hotel se nalazi u centru grada. Na par minuta hoda od trga Omonia ili vožnje od svih značajnijih kulturno-istorijskim znamenitostima Atine. Hotel ima restoran, konferencijsku salu, bar, recepciju i wifi internet. Hotel sadrži 134 sobe opremljene kupatilom, TV-om, klima uređajem, frižiderom, wifi internet konekcijom. Usluga: noćenje sa doručkom - kontinentalni (samoposluživanje).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

 • Doručak u hotelima u Grčkoj je skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Trans Jug travel.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Grčke.
 • Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 30 putnika da bi se isti realizovali. U slučaju manjeg broja putnika, moguće je realizovati fakultativni izlet uz korekciju cene izleta.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Trans Jug travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Trans Jug travel
 • Cenovnik br 1/28.12.2017.

 

Organizator putovanja: TRANS JUG TRAVEL, Karađorđeva 77,  Licenca OTP 113/2016 od 05.12.2016

Turistička agencija TRANS’JUG travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0155 / 2017 od 01.11.2017. godine, polisa broj 300059120 od 01.11.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kalendar

« Mart 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trans Jug Travel
Karađorđeva 77, Beograd
+381 (0) 11 6649 219
+381 (0) 11 6641 639
+381 (0) 64 853 0005
office@transjugtravel.rs

© 2016 Trans Jug OTP 113/2016, od 05.12.2016. - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.