Dobre Vode – Studio Lara S

Dobre Vodej
Crna Gora

DESTINACIJA

INDIVIDUALNO
POLASCI: 01.06. – 30.09.2020.

TRAJANJE

Na 8 km. od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa pješčanom plažom“Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (dužine 480m, prosečne širine 29 m). Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca, po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ”vazdušna banja“ zbog ukrštanja različitih vjetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

Studio Lara S 3*– Dobre vode

Lokacija: “LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizacije sa 3*po međunarodnim standardima. Nalazi se 130 m. od mora, tj.plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama, koja je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafiterije, poslastičarne, noćni klubovi kao i mini marketi. Plažu svakodnevno posećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.
Sadržaj: u sklopu objekta je recepcija kao i moderno opremljen komforan restoran, gde Vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. Objekat poseduje besplatan bežični internet za goste. Objekat poseduje lift. Uz sami objekat obezbeđen parking prostor-cena parkinga -1.00 eur dnevno.
Studiji: raspolaže sa studio-apartmanima 1/2,1/3,1/4. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, satelitski TV program i većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni komfor i udobnost turistima. Posjeduju sopstvene rezervoare tako da garantuje stalnu prisutnost vode.
Usluga: polupansion (doručak i večera). Doručak – švedski sto, večera – izbor 2 ili vise jela, po anketi danas za sutra.

CENE PO OSOBI I DANU; USLUGA: POLUPANSION

StrukturaUslugaCene su po osobi dnevno, u studio, na bazi polupansiona

01.06-11.06.

19.09-30.09

11.06-21.06.

09.09-19.09.

21.06-01.07.

30.08-09.09.

01.07-11.07.

20.08-30.08.

11.07-21.07.

10.08-20.08.

21.07-31.07.

31.07-10.08.

1/2 PP171823273030
1/3, 1/4 PP171822252828

POPUSTI  Popusti za decu u pratnji dve odrasle osobe:

 • Deca do 2 god. gratis na zajedničkom ležaju (nemaju ishranu)
 • Dete od 2-10 god. na zajedničkom ležaju – 50%
 • Dete od 2-12 god. na posebnom ležaju – 30%
 • Dete do 12 god. sa jednom odraslom osobom u 1/2 studiju – 20%

DOPLATE:

 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu – plaćaju se na recepciji hotela (odrasli – 1,5 eur; deca do 12 god. – 0,50 eur, od 12-18 god. – 1eur po osobi i danu)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • izabrane pansionske usluge i broj noćenja u hotelu prema tabeli.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • turističku (boravišnu) taksu i osiguranje, plaćanje po osobi i danu na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

PRVI DAN 

 • dolazak i smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema odabranoj usluzi iz tabele.

DRUGI DAN i PREDPOSLEDNJI DAN

 • boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.

POSLEDNJI DAN

 • napuštanje hotelskih soba. Kraj usluga.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Turistička agencija Trans-Jug organizuje redovne polaske svakim danom ka letovalištima u Crnoj Gori. Polasci iz Beograda, Gornjeg Milanovca, Čačka, Požege, Užica. Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema).

 • NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

  Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Studija Lara i Solaris se koriste prvog dana boravka od 12:00h,a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, studija ili apartmana. Raspodelu soba/studija u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš) ili ličnu kartu.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
Cenovnik broj 1/05.01.2019