Budva – Hotel Grbalj

Budva
Crna Gora

DESTINACIJA

INDIVIDUALNO
POLASCI: 01.06. – 01.09.2020.

TRAJANJE

Lokacija 

Hotel Grbalj se nalazi u neposrednoj blizini opštine Budva, Sportskog centra, Slovenske plaže koja je na udaljenosti od samo 300m, što je idealna distanca za laganu šetnju, ali i dovoljno udaljeno od buke šetališta.

Udaljenost od značajnih lokacija:

od centra Budve 300 m
od autobuske stanice 50m
od aerodroma Podgorica (65 km)
od aerodroma Tivat (20 km)
od aerodroma Dubrovnik (68 km)
od željeznicke stanice Sutomore (30km)
od benzinske pumpe 350 m
od zdravstvene ustanove 50 m
od trgovine 100 m
od plaže 300 m

Smeštaj

Hotel Grbalj je hotel sa 3 zvjezdice i idealan je izbor za goste koji žele da budu daleko od buke i gužve, a opet u samom centru grada. Savršeno je pozicioniran za lak pristup značajnim lokacijama i atrakcijama Budve.

Hotel raspolaže sa 19 soba i apartmana, od kojih je 8 dvokrevetnih sa francuskim ležajem, 2 dvokrevetne sobe sa odvojenim krevetima, 2 jednokrevetne sobe, 4 trokrevetne sobe i 3 apartmana. Gostima je na raspolaganju restoran sa terasom gdje možete probati različite specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, kao i besplatan internet i parking.

Dvokrevetne sobe
Sadržaj sobe: TV sa kablovskim programom, klima, kupatilo sa tuš kabinom, besplatni internet.
Veličina sobe: 14 m2.
Veličine kreveta: 1 francuski krevet ili 2 singl kreveta.

Trokrevetne sobe
Sadržaj sobe: Balkon, TV sa kablovskim programom, klima, kupatilo sa tuš kabinom, besplatni internet.
Veličina sobe: 18 m2.
Veličine kreveta: 1 francuski krevet, 1 singl krevet.

Apartmani
Sadržaj apartmana: Balkon, TV sa kablovskim programom, klima, kupatilo sa tuš kabinom, besplatni internet, mini bar.
Veličina apartmana: 45 m2.
Veličine kreveta: 1 francuski krevet, 2 singl krevet, 1 sofa.

1/2 ;1/3 SOBA Broj nocenja
BB HB FB
01.06. – 30.06.;01.09.-31.12.2020. 34 39 45
01.07. – 31.08.2020. 39 46 51
CENE SU PO OSOBI I DANU U EURIMA

BB-noćenje, doručak

HB-polupansion

FB-pun  pansion

Boravišna taksa  iznosi 1,50 eur po osobi i danu

POPUSTI:

DECA DO 2 GODINE GRATIS:

DECA OD 2 DO 7 GODINA-50%

DECA OD 7 DO 12 GODINA -30%

 • NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

  Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Studija Lara i Solaris se koriste prvog dana boravka od 12:00h,a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, studija ili apartmana. Raspodelu soba/studija u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš) ili ličnu kartu.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
Cenovnik broj 1/05.01.2019