Kopaonik – hotel Junior

Lukovska banja - Hotel Jelak
Srbija

DESTINACIJA

Izlet
POLASCI: jul-oktobar 2020

TRAJANJE

HOTEL JUNIOR

15.000,00 RSD -5 NOĆI /6 DANA-PO OSOBI

Uz vaučer ministarstva turizma,trgovine i telekomunikacija 10.000,00rsd

Junior Hotel, kategorisan sa 3 zvezdice, je omiljena destinacija za porodični odmor sa brojnim aktivnostima prilagođenim svim uzrastima. Hotel poseduje komforne sobe i apartmane, restoran za pansionsku ishranu kao i a la carte, Spa centar, teretanu, market, menjačnicu, igraonice (otvorenu i zatvorenu) i mnoge druge pogodnosti koje olakšavaju i ulepšavaju boravak savremenom gostu. Što se zabave i aktivnosti tiče, tu su sportski tereni, ski staze sa opremom i instruktorima, organizovane pešačke staze, paraglajding, off-road ture, ručak u prirodi..
Ono što ga izdvaja kao destinacija za porodicu je program za bebe i decu koji je u ponudi za goste hotela. Za bebe to podrazumeva ishranu po meniju prilagođenom uzrastu, kadica, krevetac i Wi-Fi kamera, a za malo stariju decu tu su i stepenik, noša, adapter decu mlađeg uzrasta, ogradica za krevet.
Junior je više od hotela, Junior je destinacija!

15.000,00 RSD -5 NOĆI /6 DANA-PO OSOBI

Uz vaučer ministarstva turizma,trgovine i telekomunikacija 10.000,00rsd

CENA UKLJUČUJE Cena uključuje  smeštaj na bazi 5 punih pansiona u sobi odgovarajuće strukture prema broju osoba/u skladu sa slobodnim kapacitetom

Bebi paket za decu 0-3 god.(krevetac,zaštitna ograda za krevet,kadica za kupanje,noša/adapter)

CENA NE UKLJUČUJE Boravišnu taksu 100,00 din po osobi/po danu za odrasle,50,00 din za decu 7-15 godina

NAČIN PLAĆANJA

30% ODMAH ,OSTATAK 7 DANA PRED  PUT

Napomene:

 • Prvo dete do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe u zajedničkom ležaju besplatno
 • Drugo dete 0-6 i deca 7-11godina plaćaju 1.400,00din doplatu za smeštaj na bazi punog pansiona
 • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit

Ponuda važi za minimum 5 noćenja u periodu 01.06.-30.09.2020.uz mogućnost korišćenja Vaučera ministarstva turizma,trgovine i telekomunikacija 10.000,00rsd

 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, studija ili apartmana. Raspodelu soba/studija u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš) ili ličnu kartu.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.