Gučevo – Etno kompleks Gučevski Vajati

Gučevo - Etno kompleks Gučevski Vajati
Srbija

DESTINACIJA

POLASCI: od 08.01.2020.

TRAJANJE

Etno kompleks Gučevski Vajati je smešten na 550 metara nadmorske visine na planini Gučevo, odakle se pruža pogled na Banju Koviljaču, najstariji banjski grad u Srbiji.

Svi koji požele da nekoliko dana predahnu od urbanog života i da se dobro odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja, priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri mogu zgodno i jeftino da pronađu na planini Gučevo. Gučevo, je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane. Planina i Banja su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na sto načina spajaju i prožimaju.

Urađeno je po uzoru na domaćinstva ovdašnjih meštana s kraja 19. I početka 20.veka. sagrađeno pre punih 5 godina, ambijentom, lepotom i sadržajima etno kompleks “Gučevski vajati“ naprosto se utopilo u prirodno okruženje ovog kraja. Urađeni su tako da predstavljaju zdanja na ovoj planini koja su nekada imali ovdašnji domaćini. Materijal je pažljivo biran, kao i njihove kombinacije i tehnike. Opasano je čistim bukovim šumama punim cveća i lekovitog bilja, puževa, raznih vrsta jestivih gljiva. 

Naša avlija, restoran, gostinske sobe, usluga, jela i pića moraju da budu u znaku davno prošlih vremena, kada se nije živelo takvom brzinom kao sada. Uspeli smo da širom otvorimo vrata gostima, duboko ubeđeni da smo pripremili dobar kutak u kojem uz naše gostoprimstvo i ambijent vreme može bar nakratko da „stane“, da ljudi posvete više pažnje sebi i svojim najbližima. Srećni smo kad nam gosti kažu da smo uspeli da ponudimo razonodu i odmor.

U sklopu etno kompleksa „Gučevski vajati“ su restoran sa baštom, vajati za smeštaj gostiju, park za decu i mini zoovrt.

Sve smeštajne jedinice uključuju klima-uređaj, pogled na okolni pejzaž, brodski pod i TV. Pojedine imaju potpuno opremljenu čajnu kuhinju i terasu s pogledom na vrt. Svaka jedinica sadrži sopstveno kupatilo s tušem. WF je omogućen.

U svežem planinskom vazduhu možete uživati u vrtu, gde se nalaze dečje igralište i pribor za roštilj. Na raspolaganju su vam i tereni za košarku, rukomet i fudbal. Pešačke I biciklističke staze su dostupne.  

 

Grad Loznica je udaljen manje od 12 km, a Šabac 48 km. Grad Beograd nalaze se na 125 km od Gučevskih Vajata.

Tip smeštajaCenovnik od 08.01.2021.g.

Deca do 7 godina

Sopstveni ležaj

 

½, 1/3 i ¼ sobe

Noćenje sa doručkom

1950,00975,00

½, 1/3 i ¼ sobe

polupansion

2.350,001.375,00

½, 1/3 i ¼ sobe

Pun pansion

2.750,001.775,00
   

CENE SU DATE PO OSOBI za uslugu navedene usluge .

Za dorucak je ogroman izbor:

Od pita,ustipaka,kacamaka, kiflica, jaja u svim oblicima, sira, kajmaka,prsute,kobasica,domaćeg dzema, 3 vrste napitaka, domaci hleb.

 U cenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje od 60,00 dinara dnevno za odrasle i 30,00 dinara dnevno za decu koja se plaća na recepciji.

Važna napomena:

Za sankanje i početničko skijanje ima mogucnosti na 100m od Gučevskih vajata . Put do Vajata se redovno čisti , ukoliko padne sneg. Za goste koji nemaju sopstveni prevoz postoji mogućnost korišćenja međugradskog prevoza do Banje Koviljače, odakle ih po najavi agencije vozi hotelski kombi do Gučevskih vajata.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom do Gučevskih vajata . Dolazak i smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje.

Drugi – Pretposlednji dan Boravak u hotelu, na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Noćenja.

Poslednji dan Napuštanje soba do 10h. Povratak iz Gučevskih vajata sopstvenim prevozom . 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u dinarima. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 7 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem na 3 mesečne rate , administrativnom zabranom preduzeća.

OPŠTE NAPOMENE:

  • Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
  • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
  • Svaki odrasli gost je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš) ili ličnu kartu.
  • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o hotelu.
  • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog

programa.

 REZERVACIJA SE MOŽE U SLUČAJU BOLESTI OTKAZATI DO 7 DANA RANIJE BESPLATNO. NOVAC SE NE VRAĆA, ALI SE MOŽE ISKORISTITI U NEKOM DRUGOM PERIODU. U OSTALIM SLUČAJEVIMA VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA. 

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU.