m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

O nama

Kompanija Trans-jug d.o.o osnovana je 23.02.1993. i od samog osnivanja bavi se prevozom putnika. Vremenom sa razvojem firme, 2007. godine dolazi do osnivanja turističke agencije Trans jug travel sa sedištem u Beogradu u ul.Karađorđeva 77 .
Turistička agencija Trans jug travel je na turističkom trzištu dugi niz godina uspešno poslovala kao subagent u prodaji aranžmana raznih tour-operatora sa teritorije Srbije, avio karata kao i rezervacijom smeštaja u hotelima širom sveta.
Usled povećanja obima posla i broja zadovoljnih putnika, turistička agencija Trans jug travel danas posluje kao organizator putovanja sa licencom ministarstva turizma  od 05.12.2016., sa licencom ministarstva turizma OTP 93/2020. od 31.01.2020.godine kategorija A25. Aktivna članica je u YUTA, IATA organizacijama.

Osoblje turističke agencije Trans jug  travel čine iskusni turistički stručnjaci koji su se već dokazali radom u drugim renomiranim agencijama i koji su u svakom trenutku spremni da Vam izađu u susret i pruže najbolje informacije i preporuke za vaše putovanje, bilo da se radi o letovanju, zimovanju, putovanju na egzotične destinacije ili putovanju ka evropskim i svetskim metropolama, grupnim i individualnim. Takođe, organizujemo studentske i školske ekskurzije.
Kao naš najveći i najdraži uspeh je zadovoljstvo naših klijenata koji su nam ukazali poverenje i koji redovno putuju sa nama i samim tim doprinose našem daljem napredku.