Poštovani putnici,

Sledeći Odluku Vlade Republike Srbije kojom je proglašeno vanredno stanje, koje nameće pre svega ograničenje kretanja i neposrednih kontakata, a u cilju zaustavljanja epidemije virusa Kovid-19, obaveštavamo Vas da turistička agencija Trans jug Travel privremeno obustavlja rad, počev od 23.03.2020.

Molimo putnike da nam se obrate radnim danima od 10 do 14h, na mail office@transjugtravel.rs

Obaveštavamo putnike da smo u stalnom kontaktu sa nadležnim institucijama i da pratimo razvoj situacije. Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020. odnosno do okončanja vanrednog stanja se SUSPENDUJU.

Uplaćena novčana sredstva po ugovorima sa agencijom Trans jug travel, putnici će moći da iskoriste po okončanju pandemije i objave Vlade Republike Srbije o istoj, a u zakonom predvidjenom roku.

O SVIM DALJIM KORACIMA POVODOM NAŠIH PROLEĆNIH PUTOVANJA (PRE SVEGA EKSKURZIJA I NASTAVA U PRIRODI), DETALJNO ĆEMO VAS OBAVESTITI, NAKON PRESTANKA VANREDNOG STANJA.

Sva turistička putovanja ugovorena za letnju sezonu 2020. realizovaće se u skladu sa ugovorom. Shodno odlukama nadležnog ministarstva i preporuka nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, agencija će blagovremeno dati dalje preporuke i informacije u vezi letnjih aranžmana.

Najljubaznije molimo za Vaše razumevanje, a mi ćemo se potruditi svim svojim kapacitetima i decenijskim iskustvom, da situaciju rešimo na najbolji mogući način i tako opravdamo Vaše poverenje.

Želimo vam dobro zdravlje i vidimo se na nekom od putovanja uskoro.

Vaš TRANS JUG TRAVEL