Trans-Jug TravelTrans-Jug Travel
Forgot password?

BEAUTY & HAIR EXPO 2019 – ZAGREB

DESTINACIJA
BEAUTY & HAIR EXPO 2019 – ZAGREB

TRAJANJE
2 dana / 1 noć – AUTOBUSOM
TERMIN: 09.03. – 10.03.2019.

Cena od
195
Euro / osoba / paket

Veliki regionalni sajam frizerske, kozmetičke, nail i wellness industrije

Veliki regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u lepoti kroz nove proizvode, brojne look&learn edukacije i seminare održat će se tradicionalno, od 8. do 10. marta 2019 u Zagrebu. Projekt koji dugi niz godina uspješno omogućava upoznavanje s najnovijim trendovima, sudelovanje u inspirativnim i nadasve edukativnim radionicama domaćih i stranih predavača. Novost ovogodišnjeg izdanja je snažan segment hair industrije sa svetski poznatim imenima iz branše. Edukativni dvodnevni HAIR EXPO program na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i domaćim edukatorima: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Branislav Komazec, Aleksandar Šatev, Nikola Radojević, Jovan Deđanski i Ivan Duda.

1.dan 09.03. (Subota)                                BEOGRAD – ZAGREB         

 • Sastanak grupe u 04.30 ispred restorana Perper, Novi Beograd. Predviđeno vreme polaska  u 05.00 h. Vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi prelaska granice… Dolazak u Zagreb i poseta velikom regionalnom sajmu u oblasti lepote i hair industrije. Nakon završetka sajma odlazak u hotel. Noćenje.

2.dan 10.03. (Nedelja)                             ZAGREB – BEOGRAD

 • Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak na sajam. Po završetku sajma, polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA:   195 EUR

ARANŽMAN SADRŽI:

 • Jedno noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Zagrebu u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama
 • Boravišna taksa u hotelu u Zagrebu
 • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji
 • Ulaznice za oba dana posete sajmu
 • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:

 • Međunarodno putno osiguranje
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 15 eur
 • Individualne troškove putnika

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

 • Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na

Smeštaj u nekom od navedenih ili sličnih hotela sa 3*:

 • Hotel Laguna 3* https://hotel-laguna.hr/

Hotel je smešten u neposrednoj blizini Košarkaškog centra Dražen Petrović, udaljen 7 km od sajma. Gostima je na raspolaganju caffe bar u sklopu restorana, suvenirnica, frizerski salon, kozmetički salon, rent-a-car agencija i noćni klub u prostoru Laguna kluba. Sve sobe su klimatizovane i imaju TV sa satelitskim programima.

 • Hotel Dubai 3* https://www.dubai.hr/

Hotel je smešten na samo 250m od reke Save, od sajma je udaljen 3km a od centra grada 1,5 km. Svaka soba poseduje kupatilo sa kadom ili tušem, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i klima-uređaj.

 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
 • Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti da budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Trans Jug ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja turističke agencije Trans Jug travel

Organizator putovanja: TRANS JUG travel, Karađorđeva 77, licenca OTP 113/2016 od 05.12.2016.
Agencija TRANS JUG travel poseduje garanciju putovanaj u visini od 300.000 evra za slučaj insloventnosti organizacije putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjavanjem, delimičnim ispunjavanjem ili neurednim ispunjavanjem obaveza organizatora putovanja koji se određuje Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj M0043/2018 od 1.11.2018. godine, polisa broj 30000009585 od 1.11.2018. godine, Akcionarskog društva osiguranja Milenijum osiguranje. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, ul. Kondina br. 14., Beograd, +381 11/3228.686, +381 11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail:garancijaputovanja@yuta.rs