Trans-Jug TravelTrans-Jug Travel
Forgot password?

Hotel Plaža 2*/3* Herceg Novi – Crna Gora Leto 2019

DESTINACIJA
CRNA GORA – HERCEG NOVI

TRAJANJE
INDIVIDUALNO
POLASCI: 10.05. – 01.09.2019.

Cena od
22
Euro / osoba / dan

Lokacija: hotel je smešten u bujnom zelenilu Herceg Novog, uz samu obalu, na šetalištu Pet Danica. Od plaže koja je delom stenovita, delom šljunkovita je udaljen 20m.

Sadržaj: hotel ima  sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima (dodatno se naplaćuje). Centralno je klimatizovan u društvenim prostorijama (restorani, barovi, sale, recepcija). Sadrži restoran sa 800 sedišta, letnju baštu, nekoliko terasa , grill, piceriju, kafeteriju i aperitiv barove.

Sobe: sobe u A bloku ( 3*) poseduju TV, kupatilo, dok deo soba ima i klima uređaj i terasu. Sobe u C bloku (2*) – veći broj soba je sa terasom, klimatizovan i okrenut ka moru, sve imaju kupatilo.

Usluga: polupansion, doručak i večera, švedski sto

30% POPUST NA PREVOZ UZ KUPLJENI ARANŽMAN

DETE DO 12 GODINA – LETUJE BESPLATNO
U pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju
CENE PO OSOBI I DANU; USLUGA: POLUPANSION

Smeštaj Min-max osoba usluga 10.05.
01.06.
01.06.
20.06.
20.06.
30.06.
30.06.
10.07.
10.07.
01.08.
01.08.
20.08.
20.08.
01.09.
01.09.
11.09
1/2 soba
A blok 3*
sa klimom
2+1 PP 25 25 25 28 29 32 32 28
1/2 soba
B/C blok 2*
bez klime
2+1 PP 22 24 24 26 27 30 30 24
POPUSTI: Popusti za decu u pratnji dve odrasle osobe: Dete do 12 god. na zajedničkom ležaju - GRATIS Dete do 12 god. na pomoćnom ležaju – 50% Dvoje dece do 12 god. na zajedničkom ležaju – prvo dete gratis, drugo dete 50% Popusti za decu u pratnji jedne odrasle osobe: Dete do 12 god. na osnovnom ležaju – 30% Dvoje dece do 12 god. – I dete na osnovnom ležaju 30%, II dete na pomoćnom ležaju 50% Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 10%
DOPLATE: Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu – plaćaju se na recepciji hotela (odrasli – 1,5 €; deca do 12 god. - 0,50 € po osobi i danu) Doplata za 1/1 sobu 50% Doplata za ručak za odrasle i decu – 6,5 eur (u periodu 10.07. - 20.08.2019 – 7,5 eur) Soba sa balkonom 2 eur po osobi i danu

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • izabrane pansionske usluge i broj noćenja u hotelu prema tabeli.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • turističku (boravišnu) taksu i osiguranje, plaćanje po osobi i danu na recepciji.
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

PRVI DAN 

 • dolazak i smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema odabranoj usluzi iz tabele.

DRUGI DAN i PREDPOSLEDNJI DAN

 • boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.

POSLEDNJI DAN

 • napuštanje hotelskih soba. Kraj usluga.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Turistička agencija Trans-Jug organizuje redovne polaske svakim danom ka letovalištima u Crnoj Gori. Polasci iz Beograda, Gornjeg Milanovca, Čačka, Požege, Užica. Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Studija Lara i Solaris se koriste prvog dana boravka od 12:00h,a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, studija ili apartmana. Raspodelu soba/studija u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš) ili ličnu kartu.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Cenovnik broj 4/16.04.2019.