Trans-Jug TravelTrans-Jug Travel
Forgot password?

Studio/apartmani Baošić

DESTINACIJA
CRNA GORA – BAOŠIĆ

TRAJANJE
INDIVIDUALNO
POLASCI: 01.06. – 30.09.2019.

Cena od
22
Euro / apartman / dan

Baošić je malo turisticko mesto u opštini Herceg Novi u Bokokotorskom zalivu. Udaljeno je na samo 10km od Herceg Novog, 40km od Kotora, grada pod zaštitom Unescoa. Za sve koji žele obići gradove Boke Kotorske, kao i peraštanska ostrva Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe, ali i savremenu marinu Porto Montenegro u Tivtu, to mogu uraditi kolima, kao i turistčkim brodićem koji pristaje na najbližoj plaži. Svakodnevno brodici voze do plaža i atrakcija van zaliva: Žanjice, Mirište, Dobrec, Plava špilja, ostrvo Mamula. Baošić ima peskovite, šljunkovite i betonske plaze, pogodne za malu decu, jer nije odmah nagla dubina. Tokom letnje sezone, na lokalnom bazenu se pored vaterpolo utakmica često odigravaju i predstave za decu. Deca mogu naučiti i da jedre u školi jedrenja koja je u blizini.

Studio/apartmani Baošić – Baošić

Lokacija: Studio-apartmani “Baošić”se nalaze na samo 3 min. hoda do plaže, blizu mora, ali ne na samoj obali, tako da su zaštićeni od buke i gužve. Smešteni su u okviru porodične kuće, u prelepom okruženju starih maslina sa terasama u hladovini pod lozom a gostima je na raspolaganju i roštilj u dvorištu. Na 50 metara od kuce su 2 dobro snabdevena supermarketa, lokalna autobuska stanica, kao i apoteka. Nedaleko su i brojni restorani sa vrhunskom ponudom ribljih specijaliteta (300m), kao i oni koji nude gotova jela za ručak (100m). Gostima je na raspolaganju besplatan parking.
1/2 studiji : moderno opremljeni poseduju sopstveno TWC, terasu, TV, WI-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Neki poseduju dodatni ležaj na izvlačenje.
1/3 studiji: sastoji se od sobe sa 3 standardna ležaja ili francuskog i jednog ležaja na izvlačenje. Poseduju sopstveno TWC,  TV, WI-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Neki studiji poseduju terasu.
1/2 +2 apartman: sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i odvojene kuhinje sa trpezarijom u kojoj je komforan ležaj za boravak 1-2 osobe.  Poseduju sopstveno TWC, terasu, TV, WI-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom.
1/5 apartman: sastoji se od dve spavaće sobe, u jednoj je smešten francuski ležaj a u drugoj 3 standardna ležaja. Obe sobe imaju terasu. Poseduju TWC, TV, WI-FI, frižider, klimu i odvojenu kuhinju sa komplet opremom.
Usluga: najam apartmana.

30% POPUST NA PREVOZ UZ KUPLJENI ARANŽMAN
CENE PO STUDIU DNEVNO; USLUGA: NAJAM

Smeštaj Min-max
osoba
usluga 01.06.-11.06.
09.09.-30.09.
11.06.-21.06.
09.09.-19.09.
21.06.-01.07.
30.08.-09.09.
01.07.-11.07.
20.08.-30.08.
11.07.-31.07.
31.07.-20.08.
21.07-31.07.
10.08.-20.08
1/2 studio 2+0 NA 22 26 30 37 37 37
1/3 studio 2+1 NA 23 28 36 43 43 43
2+2 app 2+2 NA 26 33 42 54 54 54
1/5 app 2+3 NA 29 36 49 59 59 59
NAPOMENA: Korišćenje klima uređaja i parkinga, uključeno u cenu

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • izabrane pansionske usluge i broj noćenja u hotelu prema tabeli.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • turističku (boravišnu) taksu i osiguranje, plaćanje po osobi i danu na recepciji. (odrasli – 1 eur; deca do 12 god., od 12-18 god. – 1eur, po osobi i danu)
 • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

PRVI DAN 

 • dolazak i smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema odabranoj usluzi iz tabele.

DRUGI DAN i PREDPOSLEDNJI DAN

 • boravak u hotelu na bazi odabrane usluge.

POSLEDNJI DAN

 • napuštanje hotelskih soba. Kraj usluga.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Turistička agencija Trans-Jug organizuje redovne polaske svakim danom ka letovalištima u Crnoj Gori. Polasci iz Beograda, Gornjeg Milanovca, Čačka, Požege, Užica. Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

 • Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
 • Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Studija Lara i Solaris se koriste prvog dana boravka od 12:00h,a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h.
 • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
 • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
 • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
 • Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, studija ili apartmana. Raspodelu soba/studija u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
 • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
 • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 • Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
 • Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš) ili ličnu kartu.
 • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Cenovnik broj 1/05.01.2019