m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Istraži Crnu Goru

Otkrij gdje su u Crnoj Gori ljetovale zvijezde poput Merilin Monro, Elizabet Tejlor i Sofije Loren! Ipak je za tebe prava poslastica nešto intimnije? Možda da se ušuškaš u svoj mali raj, do koga stižeš stazicom kroz šumu, ili isključivo brodićem? Ili nešto sasvim drugo? Zadovolji svoju radoznalost i pronađi idealno kupalište za tebe i tvoje najdraže!

Zašto su plaže Crne Gore tvoj TOP 1 izbor?

Ako ti kažemo da crnogorsku morsku obalu krasi 73 km prirodnih pješčanih plaža – najljepšeg spoja sunca, mora i kopna, hoće li to biti dovoljno da te zaintrigira da dođeš? Sa sezonom kupanja koja traje 180 dana godišnje, od maja do oktobra, dovoljno je prostora da organizuješ odmor kada tebi odgovara!

Sa 117 aktivnih plaža pitanje je samo na kakvoj plaži želiš da uživaš. Na pješčanoj, šljunkovitoj ili kamenitoj? Ljekovitoj? Možda na „Kraljičinoj plaži” na Miločeru, gdje se svojevremeno kupala kraljevska porodica? Crna Gora ima savršenu ponudu za tebe!

Čudesna svojstva pijeska na crnogorskoj obali

Da li znaš da plaže na Budvanskoj rivijeri po kvalitetu pijeska spadaju u najvišu svjetsku kategoriju? Poznato ti je da ulcinjska Velika plaža ima neobično sitan pijesak (prečnika 0,1 do 5 mm) sa oko 30 mineralnih sastojaka? Blaga radioaktivnost pijeska pomaže kod liječenja oboljenja kičme, reumatizma i drugog.

Ne znaš kako da odabereš pravu plažu?

Mi imamo ideje za tebe!

Tvoj savršeni odmor podrazumijeva plažni komfor, sa vrhunskom uslugom? Onda se okupaj na nekoj od odabranih hotelskih plaža! Nesumnjivo je da ćeš pronaći onu omiljenu upravo nadomak tvog smještaja, možda baš na gradskoj plaži.

Zamišljaš udaljenu plažu, ušuškanu pored borove šume ili starog maslinjaka? Onda pobjegni od gradske buke u hladovinu malih, ali impresivnih plaža. Ako ipak želiš da se u potpunosti prepustiš suncu i moru, pođi na nudističku plažu. Nudimo ti sve, od najpopularnijih, preko tematskih, do plaža za aktivan odmor!