m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Budva – Vila Čkuljević

245€ po osobi

Vila Čkuljević smeštena je u centralnom delu Budve, na 200 m od parkinga hotela Slovenska plaža, u mrinoj ulici i okružena zelenilom. Sve sobe poseduju klimu, opremljeno kupatilo, frižider, TV, terasu…Vila poseduje peškire koji se menjaju na tri dana, dok se posteljina menja na pet dana. Na putu do plaže, 50 od vile Čkuljević nalazi se restoran Aqua Doria gde se služe obroci. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera-meni).

Cene turističkih aranžmana su izražene u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Opšte odredbe i uslovi plaćanja:
  • Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% vrednosti aranžmana u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate
  • Ostatak se isplaćuje najkasnije 15 dana pre početka korišćenja aranžmana
  • Ostatak u dinarskoj protivvrednosti, na dan uplate, na jednake mesečne rate čekovima gradjana do 10.10.2024.god.
PROGRAM PUTOVANJA
SOPSTVENI PREVOZ
1.dan Putovanje sopstvenim prevozom do Budve. Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14h. 2.dan - Pretposlednji dan Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme. Noćenja. Poslednji dan Napuštanje soba do 10h. Povratak iz Budve sopstvenim prevozom.
JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Smeštaj u izabranoj sobi na bazi sedam polupansiona (doručak - švedski sto, večera – švedski sto ili meni). U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: Boravišna taksa: deca od 12 - 18 godina 0.50 € dnevno, odrasli 1.00 € dnevno (plaćanje na licu mesta),obavezno osiguranje za sve u iznosu od 0.50 € dnevno (plaćanje na licu mesta), individualni troškovi, međunarodno putno osiguranje.
USLOVI ZA DECU:
Prvo dete: do 6 godina besplatan smeštaj u pratnji dve odrasle osobe (nema ležaj); dete od 6 - 14 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta; drugo dete: od 2 - 6 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta, drugo dete od 6 - 14 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta
NAPOMENA:
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi 30% popusta. Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana.
VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČINI PLAĆANJA:
  • avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
  • gotovinski,
  • čekovima građana do 6 mesečnih rata.