m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Čanj – Adria Harmony

27€ po osobi

Čanj je malo turističko mesto koje pripada Barskoj rivijeri i nalazi se između Petrovca i Sutomora. Iako je popularno letovalište, izdvojeno je od gužve i vreve i nalazi se u očuvanoj prirodnoj sredini čime je obezbeđen prijatan i bezbedan odmor. Hoteli u Čanju, kao i veliki izbor barova, restorana i kafića obogatiće boravak svakog gosta, a toplo more, šljunkovita plaža i ugodna mediteranska klima učiniće odmor nezaboravnim.

Hotel „ADRIA HARMONY ***“ se nalazi u mirnom delu Čanja na 80m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima.Moderno opremljene sobe 1/2, 1/3, 1/4 pružaju potpuni komfor i udobnost turista,poseduju sopstveno kupatilo,terasu,TV satelitski program,frižider,klimu koja je uključena u cenu,WiFi, a većina ima pogled ka moru.Obezbeđen besplatni parking prostor uz sami objekat.Hotelski objekat poseduje sopstvene rezervoare, tako da garantujemo stalnu prisutnost vode.U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom u kojoj turisti mogu dobiti kvalitetne i sveže obroke domaće hrane od uvek nasmejanog i ljubaznog osoblja.Hotel ima lift, zatvoreni bazen, saunu, jakuzi na otvorenom koji su na raspolaganju gostima hotela u okviru cene.

POPUSTI :
 • deca do 3,99 god imaju besplatan boravak (bez ležaja i hrane).
 • deca 3,99-11,99 god. na posebnom ležaju plaćaju 70% od cijene
 • dete do 11,99 god. sa jednom odraslom osobom u sobi 1/2 plaća 80% od cijene
 • deca od 3,99-9,99 god.na zajednickom lezaju placaju 50% od cijene.
 
 • Hotelski objekat posjeduje sopstvene rezervoare, tako da garantujemo stalnu prisutnost vode
 • U cenu je ukljucena klima.
 • Besplatan parking pored hotela
 • Krevetac za bebe se moze rezervisati na upit -Gratis
INDIVIDULANI PROGRAM PUTOVANJA:
NAPOMENA: boravak na bazi željenog broja noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h). Prvi dan: dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge. Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Poslednji dan: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela do 09:00 h.
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Smeštaj u hotelu u izabranom tipu sobe sa uslugom naznačenom u tabeli
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Transfere
 • Boravišnu taksu i osiguranje
 • Zdravstveno osiguranje
 • Uslugu predstavnika agencije
 • organizaciju putovanja
 • ostale nepomenute usluge
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova,, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Smene počinju: večerom, završavaju doručkom PP-polu pansion (noćenje, dorucak/vecera) Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...) Ishrana u Canju - na bazi svedskog stola (dorucak/vecera) – ne postoji mogucnost menjanja obroka za uslugu PP . Zatvoreni bazen ne mogu koristiti deca od 0-11,99 godina.( Deca od 11,99 do 17,99 mogu koristiti zatvoreni bazen iskljucivo u pratnji bar jedne odrasle osobe ) Saunu mogu koristiti iskljucivo punoletne osobe Otvoreni bazen, dubine 55 cm ( plitki) mogu koristiti osobe od 0-99 god
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za devize na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena. 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. datumirani svakog 15-og u mesecu platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express) mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express) mogućnost plaćanja administrativnom zabranom