m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Čanj – Hotel Pearl Beach

48.5€ po osobi

Čanj je malo turističko mesto koje pripada Barskoj rivijeri i nalazi se između Petrovca i Sutomora. Iako je popularno letovalište, izdvojeno je od gužve i vreve i nalazi se u očuvanoj prirodnoj sredini čime je obezbeđen prijatan i bezbedan odmor. Hoteli u Čanju, kao i veliki izbor barova, restorana i kafića obogatiće boravak svakog gosta, a toplo more, šljunkovita plaža i ugodna mediteranska klima učiniće odmor nezaboravnim.

Lokacija: kompletno rekonstruisani objekti za 2019.god, na 50 metara od plaže.

Usluga: PP- polupansion (doručak/večera- švedski sto)

Smeštaj: Raspolažu sa 102 sobe od kojih su većina sa pogledom na more, i 28 apartmana. Sobe zadovoljavaju sve moderne standarde visokog turizma i poseduju tehnologiju pametnih soba. Svaka soba/app ima kupatilo, telefon, SAT TV, klimu, mini bar i balkon..

Sadržaj: Rekonstrukcijom je hotel Bakar podignut sa 1* na 4* uz bitno proširenu ponudu na nivou celog kompleksa kojem hotel Bakar pripada. Na krovu je izgrađen moderan roof bar do kojeg se ide liftom, kapaciteta 200 mesta, odakle se prostire pogled na celi Čanj. Takođe dodati su sledeći sadržaji: lobi bar, mini klub, tinejđž klub, biznis sala i teretana. Gosti hotela imaju na raspolaganju restoran koji se nalazi na samoj obali mora. Restoran će takođe imati potpuno novi izgled gdje će gosti hotela od ove godine moći da uživaju u mediteranskoj hrani i raznovrsnom kulturno-umetničkom programu. Hotel Bakar poseduje prostoran parking koji ce biti besplatan za goste hotela.

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:
NAPOMENA: Aranžman obuhvata smeštaj na bazi izabranog broja noći sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h). Sopstveni prevoz 1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji. 2. - poslednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Poslednji dan Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h.
DOPLATA: *Za jednokrevetnu sobu iznosi 70% u odnosu na cenu 1/2 sobe *Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,50€ za odrasle, za decu od 12-18.god. 1,00€ i 0,50€ za decu od 0-12. god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana) *Za dečiji krevetac iznosi 8€ po danu *Za superior sobu i superior apartman sa pogledom na more u hotelu 8€ po danu i osobi
POPUSTI:
 • Deca do 2.g -GRATIS
 • Deca od 2-12g. u pratnji dve odrasle osobe na sopstvenom ležaju u sobi ili app imaju popust 50%
 • Dete od 2-12g. ako koristi poseban ležaj u pratnji jedne odrasle osobe u sobi ima popust 20%
 • Dvoje dece od 2-12g. u pratnji jedne odrasle osobe u sobi imaju popust po 30%
 • Treća i četvrta odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi ili u app ima popust 30%
 • 1/4 apartman mogu koristiti najmanje 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece
 • Dvoje dece 2-12g. u pratnji 2 odrasle osobe u standard sobi ili Hills - prvo dete ima popust 50%
 • Ukoliko u Economy 1/3 sobi boravi 2 odraslih osoba I jedno dete do 7 g, dete ima popust 70%
 • Ukoliko je u standard sobi Hills i economy četvrta osoba dete usluga je GRATIS usluga
 • Ukoliko je u app u vilama ili superior sobi 2+2, peta osoba ima GRATIS uslugu
  VAŽNE NAPOMENE:
 • Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu.
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.traveltravel.rs i sastavni su deo ovog cenovnika
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu;
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
 • Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš i ličnu kartu.
 • Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.
 • Maloletna lica moraju imati važeći pasoš za prelazak granice (važi od januara 2020.god)
 • U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima depozit u visini od 2000-Eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A za slučaj Insolventnosti i radi naknade štete u visini 50.000- Eura, zaključenog 25.05.2021.g.sa Primaocem garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Beograd, Kondina br.14, broj bankarske garancije 105060000000799413 od 24.05.2021. od Aik Banka AD Beograd. Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u period koji ne može biti duži od šest meseci, računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko primaoca bankarske garancije Nacionalna asocijacija turističkih agencija PU “YUTA”, na telefon 011/3228686, 3228687, prijavom na adresu YUTA Beograd, ul.Kondina br.14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta. (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog Suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.) Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi putovanja i garancija i da iste u celosti Prihvata
 • Travel travel-turizam bez granica doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije.