m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Čanj – Lara Lux Studio

35€ po osobi

Čanj je malo turističko mesto koje pripada Barskoj rivijeri i nalazi se između Petrovca i Sutomora. Iako je popularno letovalište, izdvojeno je od gužve i vreve i nalazi se u očuvanoj prirodnoj sredini čime je obezbeđen prijatan i bezbedan odmor. Hoteli u Čanju, kao i veliki izbor barova, restorana i kafića obogatiće boravak svakog gosta, a toplo more, šljunkovita plaža i ugodna mediteranska klima učiniće odmor nezaboravnim.

Lara LUX Studio
Atraktivno turističko mesto Čanj, nalazi se u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi ga prostrana i peskovita plaža duga 1100m.
LARA lux studio-apartmani nalaze se u mirnom delu Čanja, odmah pored Lara Studia, 80m od plaže. Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4), poseduju kupatilo, terasu,TV, Wi–FI, klimu (besplatno), frižider, mini kuhinju sa kompletnom opremom.

U sklopu objekta je recepcija kao i moderno opremljen komforan restoran, prijatnog ambijenta sa ljubaznim uslužnim osobljem i kvalitetnom domaćom hranom. Neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu u kojoj se par puta nedeljno održavaju dečje pozorišne predstave. Obezbeđen je besplatan parking.Objekat poseduje otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste u objektu.
Usluga: u objektu Lara usluge ishrane su na bazi polupansiona ili punog pansiona. Polupansionski obroci se služe po izboru gostiju – doručak/večera ili doručak/ručak ili ručak/večera. Pun pansion podrazumeva tri obroka (doručak, ručak, večera). Obroci se serviraju– samoposluživanje.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Vlasnik smeštajih kapaciteta zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

 

NAPOMENA: boravak na bazi željenog broja noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h).
INDIVIDULANI PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan: dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Poslednji dan: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela do 09:00 h.
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Smeštaj u hotelu u izabranom tipu sobe sa uslugom naznačenom u tabeli
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Transfere
  • Boravišnu taksu i osiguranje
  • Zdravstveno osiguranje
  • Uslugu predstavnika agencije
  • organizaciju putovanja
  • ostale nepomenute usluge
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova,, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Smene počinju: večerom, završavaju doručkom PP-polu pansion (noćenje, dorucak/vecera) Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za devize na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena. 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. datumirani svakog 15-og u mesecu platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express) mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express) mogućnost plaćanja administrativnom zabranom