m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Čanj – Lara Studio

29.5€ po osobi

Čanj je malo turističko mesto koje pripada Barskoj rivijeri i nalazi se između Petrovca i Sutomora. Iako je popularno letovalište, izdvojeno je od gužve i vreve i nalazi se u očuvanoj prirodnoj sredini čime je obezbeđen prijatan i bezbedan odmor. Hoteli u Čanju, kao i veliki izbor barova, restorana i kafića obogatiće boravak svakog gosta, a toplo more, šljunkovita plaža i ugodna mediteranska klima učiniće odmor nezaboravnim.

Lara Studio
Atraktivno turističko mesto Čanj, nalazi se u uvali između Petrovca i Sutomora, krasi ga prostrana i peskovita plaža duga 1100m.
LARA studio-apartmani nalaze se u mirnom delu Čanja, 80m od plaže. Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4), poseduju kupatilo, terasu,TV, Wi–FI, klimu (besplatno), frižider, mini kuhinju sa kompletnom opremom. U sklopu objekta je recepcija kao i moderno opremljen komforan restoran, prijatnog ambijenta sa ljubaznim uslužnim osobljem i kvalitetnom domaćom hranom. Neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu u kojoj se par puta nedeljno održavaju dečje pozorišne predstave. Obezbeđen je besplatan parking.

Usluga: u objektu Lara usluge ishrane su na bazi polupansiona ili punog pansiona. Polupansionski obroci se služe po izboru gostiju – doručak/večera ili doručak/ručak ili ručak/večera. Pun pansion podrazumeva tri obroka (doručak, ručak, večera). Obroci se serviraju za doručak – samoposluživanje, a ručak i večera – kombinacija samposluživanja (supe, čorbe, salate, dezert…) i izbor glavnog jela sa dnevnog menija.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Vlasnik smeštajih kapaciteta zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

 
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Smeštaj u hotelu u izabranom tipu sobe sa uslugom naznačenom u tabeli
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Transfere
 • Boravišnu taksu i osiguranje
 • Zdravstveno osiguranje
 • Uslugu predstavnika agencije
 • organizaciju putovanja
 • ostale nepomenute usluge
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova,, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Smene počinju: večerom, završavaju doručkom PP-polu pansion (noćenje, dorucak/vecera) Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...) Ishrana u Canju - na bazi svedskog stola (dorucak/vecera) – ne postoji mogucnost menjanja obroka za uslugu PP . Zatvoreni bazen ne mogu koristiti deca od 0-11,99 godina.( Deca od 11,99 do 17,99 mogu koristiti zatvoreni bazen iskljucivo u pratnji bar jedne odrasle osobe ) Saunu mogu koristiti iskljucivo punoletne osobe Otvoreni bazen, dubine 55 cm ( plitki) mogu koristiti osobe od 0-99 god
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za devize na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. datumirani svakog 15-og u mesecu
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom