m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Dobre Vode – Studio Lara S

25€ po osobi

Na 8 km. od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom“Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode i velikoj prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelepu boju mora po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdušna banja “zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i sl…

Plaža Veliki Pijesak gde se nalaze studio-apartmani “LARA-S”*** je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafeterije, poslastičarne, noćni klubovi , mini marketi a na 50m od objekta se nalazi apoteka. Pored slobodnog dela plaže nalazi se i par privatnih plaža sa bazenima kao što je Ruža vjetrova i druge. Opremljene su tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilačkom službom. Plaže svakodnevno posećuju turistički brodići .

“LARA–S”*** je novoizgrađeni objekat, kategorizcije sa 3*-po međunarodnim standardima, poseduje 1/2, 1/3, 1/4 studio–apartmane. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, Wi-FI, kablovsku TV a većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni konfor i udobnost turistima. Poseduju sopstvene rezervoare tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. U sklopu objekta nalazi se igraonica za decu -tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi rekviziti za dečiju zabavu. Objekat poseduje lif , recepciju , restoran zatvorenog tipa i zajedničku prostoriju.

Studio-apartmani “LARA-S”udaljeni su 130 m. od mora, tj.plaže Veliki Pjesak u D. Vodama.

INDIVIDULANI PROGRAM PUTOVANJA: NAPOMENA: boravak na bazi željenog broja noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h).Prvi dan: dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Poslednji dan: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela do 09:00 h.
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Smeštaj u hotelu u izabranom tipu sobe sa uslugom naznačenom u tabeli CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: Transfere Boravišnu taksu i osiguranje Zdravstveno osiguranje Uslugu predstavnika agencije ; organizaciju putovanja ; ostale nepomenute usluge NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova,, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Smene počinju: večerom, završavaju doručkom PP-polu pansion (noćenje, dorucak/vecera) Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…) USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za devize na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena. 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. datumirani svakog 15-og u mesecu platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express) mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express) mogućnost plaćanja administrativnom zabranom