m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Herceg Novi – Hotel Perla

65€ po osobi

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora na 30m od plaže koja je delom šljunkovita, delom betonska i delom stenovita.

Usluga: PP – polupansion (doručak/večera- švedski sto)

Smeštaj: Standardne i superior sobe sa 2 ili 3 ležaja. Apartman sa 1 spavaćom sobom i superior apartman sa 1 spavaćom sobom. Standardna soba 20m2, bračni krevet plus 1 pomoćni ležaj, svaka soba je klimatizovana, ima terasu (određen broj soba ima pogled more), kupatilo sa tuš kabinom i fenom, mini bar, LCD TV kablovski sistem, radio, telefon, sef… Superior soba soba 25m2, bračni krevet plus 1 pomoćni ležaj, svaka soba je klimatizovana, ima terasu sa pogledom na more, kupatilo sa hidromasažnom kabinom kabinom i fenom, mini bar, LCD TV kablovski sistem, DVD, radio, telefon, sef… Apartman ima 40m2, klimatizovani su i imaju terase sa i bez pogleda na more, spavaću sobu (bračni krevet) i dnevnu sobu (mogućnost + dva ležaja) sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo sa fenom, mini bar, LCD TV kablovski sistem, radio, telefon, sef… Superior apartman ima 45m2, klimatizovan su i sa pogledom na more. Imaju spavaću sobu (bračni krevet) i dnevnu sobu (mogućnost + dva ležaja) sa mini kuhinjom, kupatilo sa fenom, mini bar, 2 LCD TV, kablovski sistem, radio, telefon, sef…

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, internacionalni restoran, letnju baštu, caffe bar na terasi, sopstvenu plažu sa koje se pruža nezaboravan pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv i wireless. Idealno za porodice sa decom.

Napomena: U cenu je uračunato korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži. Obezbeđen parking.

 

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA: 
NAPOMENA: boravak na bazi minimum 9 noćenja (hotel Bečići) osim za hotele Lara Čanj , Adria Harmony u Čanju i Adria 2 u Šušnju gde ne postoji ograničenje u broju noćenja)., sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h). Prvi dan: dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge. Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Poslednji dan: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela do 09:00 h.
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Smeštaj u hotelu u izabranom tipu sobe na bazi minimum 9 noćenja (hotel Bečići) i sa uslugom naznačenom u tabeli (osim za hotele Lara Čanj,  Adria Harmony u Čanju i Adria 2 u Šušnju gde ne postoji ograničenje u broju noćenja).
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Transfere
 • Boravišnu taksu i osiguranje
 • Zdravstveno osiguranje
 • Uslugu predstavnika agencije ;
 • organizaciju putovanja ;
 • ostale nepomenute usluge
 NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova,, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.  Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj...)
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za devize na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. datumirani svakog 15-og u mesecu
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom