m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Herceg Novi – Vila Hedonia

35€ po osobi

Hotel VILA HEDONIJA nalazi se u srcu Herceg Novog, ispod tvrđave i Starog grada, na samoj plaži i sa pogledom na ulazak u Boko-kotorski zaliv. Nudi smeštaj sa baštom, besplatnim privatnim parkingom, terasom i restoranom. Gostima hotela je na raspolaganju besplatno korišćenje wi -fi interneta. Hotel raspolaže sa sobama i apartmanima/studio, od kojih neki imaju direktan pogled more, a neki imaju pogled na vrt u skopu kompleksa. Sve jedinice su opremljene klimom, LDC TV, radnim stolom, aparatom za kafu, mini barom, sefom, ,posteljinom i peškirima. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, na bazi švedskog stola. Restoran u sklopu hotela nudi mogućnost doplate za večeru (na licu mesta).Ležaljke na bazenu su gratis za goste hotela.

 

DECA:
  • dete do 6 godina GRATIS
  • dete 6-14 godina 50 % doplata za dodatni krevet u sobama sa dodatnim krevetom
ODRASLI:
  • odrasla osoba 80 % doplata za dodatni krevet u sobama sa dodatnim krevetom
BORAVIŠNA TAKSA:
  • boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se na recepciji hotela (odrasli 1,50 € po danu, deca 02-12 god 0,50 € po danu)
PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan - smeštaj u hotel od 14:00 h. i noćenje. Boravak u hotelu i korišćenje usluge na bazi noćenja sa doručkom i  slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Poslednji dan - doručak. Napuštanje hotela do 09:00 h.
OPŠTE ODREDBE I USLOVI PLAĆANJA
Cene turističkih aranžmana su izražene u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.