m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Meljine – Hotel Kredo

72€ po osobi

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora na 20m od peščane i betonske plaže kao i Marine Meljine.

Usluga: ND – noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto)

Smeštaj: Standardne sobe su 25m2 sa 1 ekstra velikim bračnim krevetom, klimatizovane i poseduju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV – kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef. Standardni dvokrevetni suite je 36m2 sa 1 ekstra velikim bračnim krevetom i 1 sofom za dve 12

bar, radni sto, TV – satelitski sistem, alarm – radio, telefon, fen, sef. Superior suite (četiri ležaja) je 36m2 sa 1 ekstra velikim bračnim krevetom i 1 sofom za dve osobe, klimatizovan, ima pogled na more, terasu, poseduje kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, radni sto, TV – satelitski sistem, alarm – radio, telefon, fen, sef. Suite ( dve sobe, četiri ležaja ) je 50m2 sa 1 ekstra velikim bračnim krevetom + 1 sofa za dve osobe, klimatizovan i poseduje kupatilo sa tuš kabinom, terasu, mini bar, LCD TV – satelitski sistem, alarm-radio, telefon, fen, sef. Superior apartman ( dve sobe, četiri ležaja ) je 60m2 sa 1 ekstra velikim bračnim krevetom + 1 sofa za dve osobe, klimatizovan i ima veliku terasu sa pogledom na more, poseduje kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV – satelitski sistem, alarm-radio, telefon, fen, sef. Apartman je 90m2 sa 1 velikim bračnim krevetom i 2 sofe na razvlačenje, ima terasu, spavaću sobu, veliki dnevni boravak (mogućnost četiri dodatna ležaja), mini kuhinju sa trpezarijom, klimom, LCD TV, WC + kupatilo s hidromasažnom kadom, mini bar, radio, fen, sef. Superior apartman je 90m2 sa 1 velikim bračnim krevetom, 2 kreveta i 1 sofa na razvlačenje, ima veliku terasu sa pogledom na more i bazen, 2 spavaće sobe (bračni krevet i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (mogućnost dva dodatna ležaja), mini kuhinju sa trpezarijom, klimom, LCD TV, WC + kupatilo s hidromasažnom kadom, mini bar, radio,fen, sef …

Sadržaj: Hotel poseduje luksuzne sobe i apartmane, restoran, cafe bar, pool bar, kutak za decu, fitness, otvoreni bazen sa hidromasažom i besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste hotela.

Napomena: Plažni mobilijar se dodatno plaća. Obezbeđen parking.

 

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA: 
NAPOMENA: boravak na bazi minimum 9 noćenja (hotel Bečići) osim za hotele Lara Čanj , Adria Harmony u Čanju i Adria 2 u Šušnju gde ne postoji ograničenje u broju noćenja)., sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 09:00h). Prvi dan: dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge. Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Poslednji dan: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela do 09:00 h.
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Smeštaj u hotelu u izabranom tipu sobe na bazi minimum 9 noćenja (hotel Bečići) i sa uslugom naznačenom u tabeli (osim za hotele Lara Čanj,  Adria Harmony u Čanju i Adria 2 u Šušnju gde ne postoji ograničenje u broju noćenja).
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Transfere
 • Boravišnu taksu i osiguranje
 • Zdravstveno osiguranje
 • Uslugu predstavnika agencije ;
 • organizaciju putovanja ;
 • ostale nepomenute usluge
 NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova,, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.  Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj...)
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za devize na dan plaćanja. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga, agencija zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
 • 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja
 • čekovima građana najkasnije do 15.12.2020. datumirani svakog 15-og u mesecu
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 • mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banke Intesa (Visa, Master i American Express)
 • mogućnost plaćanja administrativnom zabranom