m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
TRAŽI GORE

Petrovac – Vile Oliva

51€ po osobi

Lokacija: Nalazi se na 80 m od plaže. Hotelsko turistički kompleks se prostire na 11 000 m2 mediteranskog parka sa 140 stabala svetog drveta maslina koje su stare i preko 450 godina.

Sadržaj: hotel raspolaže sa 152 sobe i 72 apartmana od toga u centralnoj hotelskoj zgradi nalaze se 7 apartmana i 54 dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem, a u samim Vilama 65 apartmana i 98 dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem, recepcija, restoran, biznis centar, suvenirnica, dečija igraonica, aperitiv i cafe bar, otvoren i zatvoren bazen za odrasle i za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, bazen sa hidromasažom, saune, masaže, dečije igralište i garaža koja se naplaćuje.

Sobe: kupatilo tuš, WC, fen, telefon, SAT TV, klimu, sef uz doplatu, mini-bar i balkon

Usluga: polupansion (doručak/večera – samoposluživanje), AI- all inclusive (doručak, ručak, večera – samoposluživanje), popodnevna užina, nacionalna pića (rakija, vino, pivo, čaj, voda i sokovi) u neograničenim količinama u restoranu (10-23h) i na bazenu hotela (10-18h).

Napomena: U cenu je uračunato korišćenje ležaljki i suncobrana na bazenu.

Cene su izražene po osobi i danu u eur, usluga ALLINCLUSIVE, (doručak/ručak/večera-švedski sto). Aranžman može biti: 11 dana/10 noći, 8 dana /7 noći, 15 dana / 14 noći ili broj dana po vašoj želji. All inclusive usuga uključuje: Doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera – samoposluživanje. Pića (viski, votka, lozova rakija, gin, amaro, tekila, vina-crveno, belo, roze), točeno pivo, čaj, voda, sokovi – coca cola, fanta, sprite, bitter lemon, tonic, sok od jabuke, sok od pomorandže) espresso kafa i kapućino u neograničenim količinama u restoranu, loby baru, roof baru (od 10 -23 h) i bazenu (od 10-18 h). Besplatne ležaljke i suncobrani pored hotelskih bazena.Besplatno korišćenje spa centra osim usluge masaže (potrebna je rezervacija).Besplatan parking obezbeđen 500m od hotela.
INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:
NAPOMENA: Aranžman obuhvata smeštaj na bazi izabranog broja noći sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h). Sopstveni prevoz 1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji. 2. - poslednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Poslednji dan Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h.
DOPLATE:
 • Za jednokrevetnu sobu iznosi 70% u odnosu na cenu 1/2 sobe
 • Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,50€ za odrasle, za decu od 12-18.god. 1,00€ i 0,50€ za decu od 0-12. god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
 • Za dečiji krevetac iznosi 8€ po danu *Za superior sobu i superior apartman sa pogledom na more u hotelu 8€ po danu i osobi *Za garažu iznosi 8-10€ po danu (prema raspoloživosti), parking besplatan (500m od hotela)
POPUSTI:
 • Deca do 2. god. – GRATIS
 • Dete od 2-12. god. ako koristi poseban ležaj u pratnji jedne odrasle osobe u sobi ima popust 20%
 • Deca od 2-12. god. u pratnji dve odrasle osobe u sobi 2+2, duplexu ili app imaju popust po 50%
 • Ukoliko je u standard sobi ili superior sobi boravi dvoje odraslih i dete do 7.god. dete ima popust 70% na sopstvenom ležaju
 • Ukoliko je u superior sobi 2+2 boravi dvoje odraslih i dvoje dece od 2-12.god., imaju popust po 60%
 • Dvoje dece od 2-12. god. u pratnji jedne odrasle osobe u sobi 2+1 imaju popust po 30%
 • 1/4 apartman mogu koristiti najmanje 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece
 • Treća i četvrta odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi/app ima popust 30%
 • Ukoliko je u standard sobi ili superior sobi četvrta osoba dete ima GRATIS uslugu (2+1)
 • Ukoliko je u 1/4 app ili superior sobi u vili peta osoba dete ima GRATIS uslugu (2+2)
VAŽNE NAPOMENE:
 • Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno i šta nije uključeno u cenu.
 • Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.traveltravel.rs i sastavni su deo ovog cenovnika
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu;
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
 • Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš i ličnu kartu.
 • Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice.
 • Maloletna lica moraju imati važeći pasoš za prelazak granice (važi od januara 2020.god)
 • U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima depozit u visini od 2000-Eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A za slučaj Insolventnosti i radi naknade štete u visini 50.000- Eura, zaključenog 25.05.2021.g.sa Primaocem garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Beograd, Kondina br.14, broj bankarske garancije 105060000000799413 od 24.05.2021. od Aik Banka AD Beograd. Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u period koji ne može biti duži od šest meseci, računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko primaoca bankarske garancije Nacionalna asocijacija turističkih agencija PU “YUTA”, na telefon 011/3228686, 3228687, prijavom na adresu YUTA Beograd, ul.Kondina br.14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta. (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude,odnosno odluke arbitražnog Suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.) Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi putovanja i garancija i da iste u celosti Prihvata *Travel travel-turizam bez granica doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije